Akva er vandsenge, der blidt og roligt vugger en i søvn

Wonderland er nogle af de bedste senge i verden (foto sengespecialisten.dk)
Akva er et godt valg (foto sengespecialisten.dk)

At sove på vandsenge er lidt ligesom at sove på de blå bølger. Man kommer komfortabelt og roligt ud på de tusinde favne, hvor natten og roen møder en med et smil og en kærkomment trygt og roligt klap på skulderen. Det handler om at kunne falde til – Ligesom det også handler om at falde helt til ro, når man går i seng om natten. Vi mennesker er byggede forskelligt og har forskellige erfaringer gennem livet. Alt dette udgør også forskellige foretrukne valg af senge.

Akvas egenskaber

Akva og Akvas vandsenge er uforlignelige, når det kommer til brugertilpasningen. Fordi der er tale om vandsenge, føles sengene og oplevelsen med disse meget intuitiv og brugertilpasset. Det betyder, at man meget nemt føler sig godt tilpas, når man går i seng i en akva. Akva er som et rart kram efter en hård dag. Et varmt og rart kram, der løbende bliver en rolig og behagelig nattesøvn. Når man vågner fra en akva, føler man, at man har været på en behagelig og rolig rejse. Man føler vitterlig, at krop og sind smelter sammen, når de bløde skvulp rammer rygraden med så megen elegance, som de gør i en akva.

Med betydning for resten af dagen

Med en akva får man altså en oplevelse, der også forplanter sig til resten af dagen. Man får en seng, der i kraft af sin store og stærke komfort er med til at yde en stor og vigtig indsats. Sengens betydning for resten af dagen skal betragtes som den vigtige og optimale baggrundsstyrkelse, der skal til for, at man er i stand til at holde hverdagen i gang på en hensigtsmæssig og afbalanceret måde. For den energi man får fra søvnen er unik, og den bør man derfor også kunne værne om på bedst mulig vis.
Læs meget mere om akva her

Se endvidere:

Med de gode Wonderland senge får du nattesøvnen tilbage med det samme

Sov ekstra godt med nye og gode topmadrasser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.