Under en dobbeltdyne mødes lette og naturlige berøringer

dobbeltdyne (foto: pudeland.dk)
dobbeltdyne (foto: pudeland.dk)

Det bedste må være at kunne ligge i sengen sammen med sin udkårne under en dyne. Den man allerhelst vil dele alt med i livet, er den, som man har valgt som sin partner. Det er jo netop af denne grund, at man har valgt at komme sammen. Det er jo af netop denne grund, at man har valgt at gøre noget ud af det i fællesskab. Det er i netop disse rammer, og det er i netop dette fællesskab, at der kan være noget at hente.

Sameksistens

Det er i netop denne erfaring af at være fælles om en stor del af livets mange aspekter, at man som mennesker opnår nye perspektiver og nye forståelser for, hvad det vil sige at være et menneske i sameksistens med en anden. Denne anden kan være med til at skabe en mulighed og en grobund, der er med til at berige livet. Man skal huske på, at der ikke er så meget at lade sig berige over, hvis man kun gerne gør  det alene. Det handler om at kunne dele med andre. Ligesom det også handler om at kunne blive taget ind af andre. Mennesker folder sig om hinanden og skaber på den måde hulrum eller rum for hinanden. Dvs. steder hvor mennesker kan være sig selv sammen med andre, men også noget for hinanden.

Lette strøg

En dobbeltdyne anskuelliggør netop dette forhold, at mennesket altid vil være noget for den anden. At det altid er i kraft af dette forhold, at mennesker mødes. Mennesker mødes netop som ligeværdige eller som potentielt venner. Under en dobbeltdyne mødes huder i flygtige nærmest naturaliserede strøg. Det er her, at en berøring føles rigtig, fordi den føles så naturlig og så gængs som mulig.

 

Find din nye dobbeltdyne hos pudeland

 

Du kan også læse mere om dobbeltdyner:

Der er mange grunde til, at dobbeltdyner er bedre end almindelige

Dobbeltdyne, dobbelt så godt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.