Dobbeltdyne, dobbelt så godt

dobbelt dyne (foto: pudeland.dk)
dobbelt dyne (foto: pudeland.dk)

Vi deler seng med vores kæreste, fordi det er dejligt at mærke nærvær og varme fra hinanden. Det kan derfor synes paradoksalt, når vi lægger os i den samme seng, men putter os i hver vores dyne om aftenen. Det er naturligvis stadig rart at falde i søvn med fornemmelsen af den andens tætte nærvær og bevidstheden om, at man til enhver tid lige kan række ud og nå sin kæreste. Men hvorfor ikke komme endnu tættere på?

Tættere på med dobbeltdyne

Du behøver ikke tage dig til takke med beskrevne adskillelse. I stedet for at din kæreste og dig kysser hinanden godnat og bagefter ligger på hver jeres side af sengen, under hvert jeres leje, kan I bryde grænsen ned ved at anskaffe jer en dobbeltdyne. Herunder kan I stadig røre ved hinanden uden at oplevelsen bliver ubehagelig, f.eks. ved at den ene kommer til fryse, fordi den almindelige dyne ikke kan rumme tosomhed. Med en dobbeltdyne kan I forblive tætte natten igennem, uden at føle at I kommer til at savne plads.

Dobbeltdyne ikke kun for kærester

En dobbeltdyne er ikke for kærestepar som gerne vil ligge tæt. En dobbeltdyne er også for dig, som gerne vil have mere plads ud af din dyne. Hvor mange gange vågner man ikke med kolde kropsdele udenfor dynen? Og hvor mange gange har man ikke været skuffet over ikke at kunne trække dynen langt nok op om hovedet, uden at ens fødder kommer til at stikke ud i den anden ende? Andre gange handler det om at man bare gerne vil fråse. Man vil rulle sig ind i flere lag og ligge i sin egen konkylie af blød varme. Uden en dobbeltdyne er der ikke meget at rulle med. Konklusionen er at en dobbeltdyne virkelig er dobbelt så god, uanset om det er til kæresteparret eller enkeltpersonen.

 

Find din dobbeltdyne hos Pudeland

 

Læs mere om gode dyner her:

Dobbeltdyne sengetøj gør nattesøvnen behagelig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.