En ny seng kan give dig en bedre nattesøvn

Elevationsseng (foto: dunlopillo.dk)
Elevationsseng (foto: dunlopillo.dk)

Når man skal sove ordentligt er det vigtigt, at man ligger godt i sin seng. Der er mange forskellige sengetyper at vælge imellem og endnu flere forskellige madrastyper. Mange mennesker kan lide at ligge forskelligt i løbet af natten, men de fleste har en fast liggeposition, som de allerbedst kan lide. Det kan for eksempel være at ligge i fosterstilling på siden, på ryggen eller på mave. Derfor kan det også være en god idé at finde en seng og en madras, som giver de bedste forudsætninger for at ligge godt i sin favoritstilling.

 

Få ny velvære af nye friske dyner

I Danmark er især boksmadrasser populære. De består at en træramme, som madrassen ligger i. Dermed kan trærammen holde madrassen oppe. Hermed kan man nøjes med at sætte meder eller ben under madrassen og undgå at skulle bruge en sengeramme. Dette kan være meget praktisk, hvis man ikke har meget plads i værelset, hvor sengen skal stå. Samtidig, så frigiver en boksmadras på ben også en del plads nedenunder, som kan bruges til at opbevarer mange forskellige ting i bed rollers, som kan køres ind og ud under sengen.

 

Find en nye seng, der passer til din sovestil

Hvis man skal finde en seng, der passer til ens sovestil, så er der flere ting, som spiller ind. Hvis man for eksempel er kvinde ligger meget på ryggen, når man sover, så kan det være en god idé at finde en madras, der ikke er for blød. Dermed kan ens hofte og skuldre ikke komme så langt ned i madrassen, og man sørger dermed for en lige liggeposition. Omvendt er det en god idé at have en blødere madras, hvis man har brede skuldre, og godt kan lide at ligge på siden, når man sover. Dermed kan skuldrene kommer længere ned i madrassen. Dermed kommer rygsøjlen til at ligge lige i senge.

 

Vil du vide mere om ny seng

 

Kig også her:

Dobbeltdyne sengetøj gør nattesøvnen behagelig

Så går den ikke længere – der skal købes dundyner til hele familien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.