En seng forbinder os roligt med tiden for os selv

En god seng (foto sengespecialisten.dk)
En god seng (foto sengespecialisten.dk)

En seng er meget mere, end bare en madras og så nogle sengeben. En seng handler ligeså meget om at finde sig helt tilrette i de forskellige muligheder, som den tilbyder en. Hvad er det for nogle muligheder, man får tilbudt i sengen. Man får vel nok muligheden for bare at kunne slappe helt af. Muligheden i at kunne være sig selv fuldstændig. Ligeså meget er det også muligheden for at kunne forbinde sig selv med de drømme, som vi nu engang er så tæt forbundne til. Hvordan kan det være, at drømmene påvirker os så meget?

Dagen og natten

Hvis dagen er lyset, og lyset lader os se, så må drømmene være natten, og natten være fantasien og kreativitetens arnested. Men hvor er det natten, og drømmene så skabes henne? De skabes i sidste ende faktisk i os selv. De skabes i det helt særlige rum, som vi giver os selv, idet vi dagligt falder til ro og finder ind i roen.

En seng som ro

Men hvor er roen, hvor er betydningen, hvis ikke man føler sig godt tilpas? Hvor er den helt perfekte stemning og erfaring af totalt nærvær, hvis ikke man får denne helt ideelle følelse af nærvær og ægthed. En seng er simpelthen et udslag af totalt nærvær og total fravær. Nærvær af natten, det mørke, det usete og altså en selv. Men samtidig også et fravær af alle de gøremål, gøremålene, som står sig på. Den perfekte seng er altså den seng, som lader en være i en perfekt ro, en perfekt drømmenes dal, hvor man bare kan slappe helt af. Uden en seng er vi ikke noget om dagen, vi kan ikke være noget, hvis ikke vi får lov til at erfare dette intet, dette intet af fravær af alt og nærvær af os selv.

Se på en god seng hos sengespecialisten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.