Få den bedste søvnoplevelse med nye lækre puder

Sov med en stor blød pude (foto dunlopillo.dk)
Sov med en stor blød pude (foto dunlopillo.dk)

For at sikre sig den bedst mulige nattesøvn, er det vigtigt at sin sengekomfort er i orden. Det handler ikke kun om at finde den rigtige madras, men også dyner og puder har meget at skulle have sagt. Puder er essentielle for, hvorvidt man opnår en god nattesøvn, hvor man føler sig udhvilet næste dag. Har man en pude, som ikke aflaster hovedet godt nok, har man forhøjet risiko for at bliver ramt af nakkestivhed eller andre invaliderende smerter, som kan tage dage at komme over. Det er derfor vigtigt at man kigger på produktets materialer, fyld samt bæreevnen, for ikke at nævne formen.

 

Puder til forskellige behov

I sortimentet finder du tre forskellige serier af kvalitetspuder. ”Contour” er den helt unikke pude, der med sin bølgede form giver en ekstra god støtte til nakke og skulder, uden at gå på kompromis med støtten til hovedet. Den lidt aflange anatomiske pude er udviklet med henblik på at optimere komforten samtidig med at den med sin selvventilerende funktion sikrer et mest muligt optimalt indeklima. Puderne er kendt for at bevare sin form i længere tid end normale puder, samtidig med at den yder bedre komfort. ”Ego II” serien af luksuspuder, har en kerne af naturlatex, som forlænger pudens levetid set i forhold til de almindelige puder uden latexkerne. Kernen er ligeledes vendbar, hvilket gør det muligt for puden, at kunne bevare sin form år efter år.

 

Find en pude der passer

Selve puden er fyldt ud med blødt dunbetræk og måler 50x60cm. Den giver en behagelig støtte til både nakke og hoved, samtidig med at du formindsker risikoen for at vågne med nakkestivhed. Den ultimative komfort sørger for din nattesøvn. ”Premium” er en meget fyldig pude, som giver maksimal støtte og komfort til både hoved og nakke. Puden er allergivenlig og indeholder en række anti-allergifremmende produkter, som sikrer en behagelig søvn for de mennesker, som har tendens til at blive ramt af allergi for eksempelvis dun, fjer og lignende. Den rektangulære pude har en indbygget gerne af naturlatex, så puden bevarer sin form i årevis. Samtidig fås puden i soft, medium samt fast – og forhandles i størrelsen 40x60cm.

 

Se hele udvalget af puder her

 

Find mere her:

Du kan være heldig at finde et godt elevationssenge tilbud

Så går den ikke længere – der skal købes dundyner til hele familien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.