Find flotte og elegante puder der passer til indretning

Sov med en stor blød pude (foto dunlopillo.dk)
Sov med en stor blød pude (foto dunlopillo.dk)

Det er ikke alle mennesker, der er klar over, hvilken afgørende betydning ens hovedpude kan have for ens nattesøvn og ens nakke og ryg. Med den forkerte hovedpude, kan man nemt få smerter i nakken eller ryggen, hvis den ikke giver din nakke den støtte, den har behov for. Det er ikke sikkert man altid lægger mærke til det, men nakken kan nemt have nogle spændinger eller ømme nerver, som for eksempel spreder sig til hovedet i form af en hovedpine.

 

Find bløde puder med god støtte

Det er noget en god hovedpude i den rette kvalitet kan råde bod på. Det afgørende er, at din hovedpude skal give den rigtige støtte. Hvilken støtte du har brug for, afhænger af hvordan du ligger om natten. Ligger du på maven, på siden eller på ryggen? Hvis du for eksempel ligger på maven, skal du have en hovedpude, der ikke er for høj, idet at din nakke skal ligge jævnt med din rygsøjle. Er din hovedpude for høj, vil det give et bøj i nakken, som kan resultere i nogle spændinger. Ligger du derimod på siden, skal din hovedpude gerne have mere højde og støtte, idet puden skal udfylde det hul der er mellem skulder og hoved, så din nakke kan ligge vandret med rygsøjlen.

 

Puder til indretningen

Når det kommer til puder, er det ikke blot hovedpuder, der er vigtigt for hjemmet, men ligeså vel almindelige puder til hjemmets indretning. Puder kan give hjemmets indretning et ekstra pift. Med puder til sofaen eller lænestolen har man mulighed for at tone farverne op eller ned. Har du for eksempel en sofa i en afdæmpet neutral farve, kan du give stuen og indretningen lidt ekstra kulør ved at vælge nogle puder i stærke og spraglede farver. Omvendt kan du også tone farverne ned ved at vælge puder, der har en neutral og afdæmpet farve og står godt til en sofa i en stærk skrigfarve.

 

Find puder på nettet

 

Læs også:

En ny seng er med til at genintroducere den sunde nattesøvn

Mangler du en god nattesøvn. Prøv med elevationssenge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.