Giv dig seng et langt liv med en topmadras

Dunlopillo topmadras (foto dunlopillo.dk)
Dunlopillo topmadras passer på din ryg (foto dunlopillo.dk)

Din seng er dit helle. Det er her, du hviler dig, her du samler kræfter og her du skal have den bedte søvn. Nogle mennesker bruger omkring en tredjedel af deres liv i deres seng. Det er ikke fordi vi er dovne, det er fordi der er behov for søvn for at man kan virke optimalt. Søvn er kilden til kreativitet, overskud og faktisk bare til at hænge sammen. Derfor bør du også sørge for at have en god seng, så du kan sove bedst muligt. En god seng er en seng, der passer til dig og en seng, der gør din krop godt.

 

Find en topmadras, der passer dig hos en god forhandler

En seng kan dog godt være mange år gammel, uden du behøver at smide den ud. Her kommer en topmadras ind i billedet. En topmadras kan give din seng mange års ekstra levetid, men sørg for at putte topmadrassen på din seng, før det er for sent. En helt udtrådt seng er svær at rede. Det er en to eller tre år gammel seng eller madras derimod ikke. Udover at give madrassen en længere levetid, så gør en topmadras også rigtig meget godt for dig. Med en topmadras kan du nemlig få sengen til at passe perfekt til dig og din krop.

 

Sov godt igen

Topmadrasser fås i mange varianter og er nemme at spænde på din seng. Ofte er det en meget tynd madras, som du med elastikker sætter fast oven på din madras. Gode topmadrasser hænger ikke på træerne og lige den topmadras, der passer dig er måske heller ikke det nemmeste at finde. Her kan du med fordel spørge en ekspert til råds. Han eller hun vil stille dig nogle spørgsmål til din søvn og søvnvaner og ud fra det give dig råd til, hvilken topmadras, du skal have.

 

Du kan eksempelvis gå ind på www.dunlopillo.dk, hvor der er mange forskellige typer topmadrasser og masser af information og hjælp at hente.

 

Kig også;

En temprakon dyne er for dig, som ønsker at sove på bedste vis!

Derfor giver det et ekstra pift i soveværelse med smukke sengegavle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.