Gør din seng elektrisk og mærk forskellen

Elevationsseng  (foto: dunlopillo.dk)
Elevationsseng (foto: dunlopillo.dk)

At tro en elevationsseng er noget der er forbehold de syge på hospitalerne kunne næppe være mere forkert. Det er bestemt en luksus der er værd at give et skud. Med en elevationsseng, er det som om det ikke kun er sengen der løfter sig, men også den generelle livskvalitet der følger med, at kunne bestemme helt præcist hvordan man ønsker at ligge. Når først den er kommet ind ad døren, vil det temmelig sikkert blive standarden fremover.

Det er ikke svært at forestille sig, hvordan en lørdag morgen, hvor solen titter ind mellem gardinerne, kan udvikle sig til en endnu bedre dag, når hovedgærdet overlegent justeres op i TV-højde. Det er blot én af de ting man kan forestille sig at få ud af en elevationsseng. Bentøjet kan også få en tur i vejret, hvis der er behov for at få lidt blod fra fødderne.

Nok er elevationssengen en besnærende opfindelse, for dem der kunne tænke sig at blive løftet op i en behagelig position, uden den mindste bevægelse. Men der findes også flere og mere nødvendige anvendelser for en den slags senge. Elevationssenge kan også benyttes af folk, der har besvær med at komme ud af sengen uden støtte.

Find rundt i virvaret

Når der vælges elevationssenge er der flere hensyn at tage, end ved valget af almindelig seng. Hvilke motorer fører hoved- og fodlejet og hvordan er betjeningen. Det er blot nogen af de ting der skal tages stilling til, ud over normale ting som madras og ramme, der er på tale ved køb af en helt almindelig seng.

Med købet af en elevationsseng, som uden tvivl er i den luksuriøse ende af sengemarkedet, følger typisk også en mere lækker madras. Nogen senge fås med op til 16 forskellige stoftyper der virkelig tilbyder gode betingelser, for at finde en seng i af lige netop den beskaffenhed der bekommer en bedst. Så at købe en elevationsseng er både et skridt mod en mere automatisk seng, der kan give dig præcist den position du ønsker, men samtidig også et skridt mod en seng i den luksuriøse ende af spektret, som utvivlsomt vil give en uovertruffen nattesøvn.

Hvis du trænger til en ekstra lækker seng så klik forbi www.dunlopillo.dk og se det store udvalg af elevationssenge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.