Hvordan finder du de allerbedste hovedpuder?

Sov med en stor blød pude (foto dunlopillo.dk)
Sov med en stor blød pude (foto dunlopillo.dk)

Når dagen er omme, og øjenlågene begynder at blive tunge, så er det vigtigt at få en god nats søvn, så man kan få ladet batterierne op, så man er klar til at starte på næste dag med god energi og overskud til at klare alle dagens gøremål. For at få hvilet ordenligt ud, så er det vigtigt at man ligger ordentligt i sengen. Her gælder det om at have de rigtige remedier. Dette kan for eksempel være en god madras, en ordentlig seng, en varm dyne og en støttende hovedpude. Især hovedpuden kan gøre en stor forskel, når man skal ligge ordentlig i sengen. En hovedpude skal nemlig ikke bare være blød at ligge på, men også give den rigtige støtte.

 

Forskelligt indhold i hovedpuderne

Alle mennesker kan have forskellige behov i forhold til deres hovedpude. Nogle har behov for en hård hovedpude, som kan støtte nakken ordentligt, hvis man for eksempel ligger mest på siden, når man sover. Samtidig er der forskel på indholdet af hovedpuder. Nogle har et fyld, som består af en blanding af dun og fjer. Dette kan være fjer og dun fra forskellige former for ænder og fjerkræ. Det kan for eksempel være edderdun fra edderfugle eller dun fra gæs. I nogle puder supplerer man med fjer, da de er billigere, men giver ikke en ligeså god isolering eller støtte.

 

Puder til soveværelset og stuen

Der findes også mere moderne former for fyld. Nogle puder indeholder såkaldte kuglefibre, der er lavet af syntetisk materiale. Disse er almindeligvis billigere end puder med naturfyld. Andre puder har en skumkerne, som så er puttet ind i et betræk og syet sammen. Hovedpuder af skum kan også være lavet af forskellige typer skum som for eksempel koldskum eller latex. På nettet kan man hurtigt og nemt danne sig et overblik over de forskellige typer af hovedpuder, der findes.

 

Her kan du læse meget mere om hovedpuder

 

Find en elevationsseng på tilbud nær dig nu og spar penge!

Mangler du en god nattesøvn. Prøv med elevationssenge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.