Læs her om, hvordan puder påvirker din søvn

Sov med en stor blød pude (foto dunlopillo.dk)
Sov med en stor blød pude (foto: dunlopillo.dk)

Et af de vigtigste møbler i hjemmet er sengen. Den rigtige seng er alt afgørende for en god nattesøvn. Det handler om, at sengen skal give dig den rigtige støtte, for at opnå den bedste og sundeste søvn. Søvn er vigtig for hele din sundhed og dermed dit velbefindende. Hvis du allerede har en god seng, så er der også andre ting, du kan se på, for at gøre din søvn endnu bedre. Noget af det, du med fordel kan se på, er din pude. Hovedpuden er næsten lige så vigtig, som selve sengen for din søvn. For at opnå den helt rette støtte, så er det vigtigt, at du har en hovedpude, der passer til din seng. Hvis du har en meget hård madras, så har det indflydelse på, hvilken hovedpude du skal vælge.

 

Find nye puder til hjemmet

Når du har fundet den rette seng og den pude, der passer til netop din seng og krop, så kan du begynde at se op, om der er nogle ydre faktorer, der kan påvirke din søvn. Noget af det, du kan gøre, for at optimere din søvn, er ved at skabe en rytme. Søvnen bliver bedre, hvis du forsøger at gå i seng på samme tidspunkt hver dag og stå op på samme tidspunkt. Det vil skabe en rytme for din krop, som gør at du hurtigere kan falde i søvn.

 

En hovedpude kan være høj og lav

En anden måde du kan gøre din klar til at sove og på den måde falde hurtigere i søvn, er ved at sørge for, at du skruer ned for lyset omkring dig timerne op til du skal sove. Når mørket falder på, så begynder kroppen at producere sovehormonet melatonin. Hvis du udsættes for meget lys, fx fra en computerskærm, op til du skal sove, så vil det tage længere tid, før du kan falde i søvn. Søvnen er vigtig, så sørg for at du har de bedste forhold for søvnen.

 Du kan finde flere gode råd og et stort udvalg af puder på dunlopillo.dk

 

Kig videre i disse indlæg:

Så går den ikke længere – der skal købes dundyner til hele familien

Elevationssenge er senge i topklasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.