Mangler du en god nattesøvn. Prøv med elevationssenge

Engang var de forbeholdt hospitalerne (foto Dunlopillo.dk)
Engang var de forbeholdt hospitalerne (foto Dunlopillo.dk)

Når danskerne skal ud og udskifte det møbel, de gennemsnitlig bruger mest tid i, så kan det være svært at vælge det helt rigtige.

Sengen er et meget vigtigt møbel for mange mennesker. Mange bruger omkring otte timer i døgnet i deres seng, og derfor vil mange gerne sørger for at ligge godt.

En af de mest populære muligheder på markeder for senge er en elevationsseng. En elevationsseng består af en sengeramme, som kan bevæge sig selvstændigt fra den ene ende til den anden.

Under madrassen ligger der typisk en lamelbund. Denne bund sikre affjedring, så sengen kan give efter, når man ligger i den. Denne lamelbund er i en elevationsseng inddelt i flere dele. Nogle gange fire. Til hver del er der monteret en motor, som kan hæve og sænke lamelbunden med madrassen ovenpå alt efter brugerens behov.

Elevationssengen styres oftest med en fjernbetjening, som kan bruges, mens brugeren ligger i sengen.

Elevationssenge er blevet mere tilgængelige med årene

Tidligere var elevationssenge forbeholdt senge på hospitalet eller meget dyre senge. Dette skyldes mest af alt den teknologi, som var monteret på sengen. Tidligere kostede elmotorer og teknik meget mere, end det gør i dag. I dag kan man lave samme teknologi billige og samtidig i en bedre kvalitet.

Derfor er der kommet flere elevationssenge på markedet i dag, da mange flere producenter er begyndt at producere elevationssenge. Når udbuddet vokser, så vil prisen normalvis falde, og det er også tilfældet med elevationssenge.

Derfor er der mange danskere som falder for elevationssengen og vælger den, når de skal ud og kigge efter ny seng.

Når en elevationsseng kan hæve og sænke højden på madrassen betyder det, at man kan løfte hovedenden op, hvis man har lyst til at sidde op i sengen og se tv, eller hæve benene, hvis man vil sove med løftede ben.

Se meget mere om elevationssenge her

 

Se flere indlæg om elevationssenge:

Du kan være heldig at finde et godt elevationssenge tilbud

En elevationsseng er den bedste gave, man kan give sig selv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.