Sengemærket Dunlopillo kan mere end kvalitetssenge

Kvalitet alle kender til (foto Dunlopillo.dk)
Kvalitet alle kender til (foto Dunlopillo.dk)

Alle har brug for en seng. Optimalt set skulle voksne gerne sove otte timer hver nat, og det kræver lidt af den seng, man sover i.

Der er mange muligheder, når den gamle seng skal skiftes ud, og den nye skal findes. Skal det være en latexmadras, en skummadras eller en springmadras, og hvad er forskellen? Et af mærkerne, som har noget til de fleste, er Dunlopillo.

Nogle madrasser er gode, hvis man sover på ryggen, maven eller siden. Og hvad gør man egentlig selv? Har man brede skuldre og sover på siden skal man for eksempel have en blødere madras, så skuldrene kan komme ned i madrassen. Det kan også være, at man mest sover på ryggen og har brug for støtte. Så skal madrassen være hårdere.
Sovestillinger er meget forskelligt, og nogle gange skifter det også i løbet af natten, og i perioden man har sengen.

Dunlopillo har ikke kun madrasser til alle typer søvn

Når man skal vælge en ny seng, så kan det være vigtigt at vælge et mærke, som man kender.

Dunlopillo er et mærke, som mange kender, og måske har mange også mærket i deres hjem, selvom de ikke sover i en Dunlopilloseng.

Dunlopillo er en del at Dunlop, som producerer mange typer produkter og udstyr. Hvis du spiller golf, er det måske et sæt Dunlop golfkøller, du har i dit bagagerum, eller måske er der et par Dunlop sko i dit skab. Måske er det også et par Dunlop dæk, som sidder ude på din bil eller på det fly, som flyver dig på ferie.

Dunlop står for mange forbrugsprodukter, og deres erfaringer med de mange produkter indgår også i deres Dunlopillo senge. Derfor kan det måske være en god idé, at se om der ikke er en seng, som også passer til netop din sovestil.

Vil du se et stort udvalg af Dunlopillo senge, så kig her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.