Sengerammer angiver rammerne for den helt perfekte søvn

Sengerammer  (foto: sengespecialisten.dk)
Sengerammer (foto: sengespecialisten.dk)

Sengerammer er de perfekte rammer omkring den helt perfekte søvn. Der er ikke noget bedre end at kunne lægge sig ned et sted, hvor man ved, at man er tryg, og man ved, at man er ved godt mod. Bare det, at have sådan et afslappet forhold til det at være et sted, er et utroligt gode, som uden tvivl er fundamentalt for ens velbefindende. Det er for så vidt det vigtigste. Det vigtigste er ens velbefindende i sengen. Føler man sig godt tilpas, falder man bedre i søvn, og man falder også i en bedre søvn. Søvnen er uden tvivl essentiel for os mennesker. Ja, det er svært at forestille sig et liv uden søvn. Hvilket liv ville det så lige være? Et liv for den evigt vågne ville vel være et liv, der var uden refleksion eller restitution for kroppen. Et liv uden omtanke eller pauser er vel også et liv, der er uden forståelse eller fordybelse. Et sådan liv ville være altid levende, altid i overhalingsbanen, og det er såmænd ikke så sjovt for så mange mennesker.

Kontrasternes betydning

Kontrasterne skaber livet, værkerne og de store oplevelser skabes af dette dialektiske modspil af ro og aktivitet. Enhver god seng er på en måde med til at løfte en stemning op fra noget til noget helt andet. Kun på den måde forstår man ved at bevæge sig eller ved lige pludselig at være tvunget til at reagere og agere.

 Rammer som indgang

Sengerammer er rammerne omkring den perfekte søvn. Ligesom også de perfekte kunstværker har rammer om sig, for ligesom at angive en slags adskillelse og indgang til denne verden eller dette udsyn. Sengerammer er essentielle, hvis man gerne vil have den perfekte seng og den perfekte søvn. Med sengerammer bliver sengen perfekt, og sengen bliver skøn at ligge i.

 

Find flotte sengerammer hos Sengespecialisten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.