Sørg for en god nattesøvn med de rette puder

Sov med en stor blød pude (foto dunlopillo.dk)
Sov med en stor blød pude (foto dunlopillo.dk)

Vores søvn er meget vigtigt for os mennesker. Den er langt vigtigere end vi lige går og regner med. Derfor skal vi forsikre os, at vi får vores søvn. Det handler ikke bare om at sove. Der er nemlig stor forskel på søvn. Først og fremmest så drejer det sig både om at få nok at søvnen, altså at man formår at få nok timer hver nat. Derudover så skal man også få nok at den ’gode’ søvn. Det kan godt virke lidt abstrakt at sige at en søvn er ’god’. Hvad definerer lige om en søvn er god eller dårlig, man kan se det på to måder: der er den subjektive del og så er der den helbredsmæssige del. Begge dele hænger på flere måder lidt sammen. Den subjektive del handler om, hvordan man selv vurderer sin egen søvn. Eksempelvis så kender vi alle godt til følelsen af at man har sovet virkelig tungt og godt. Derudover så er der også den helbredsmæssige del, som går ud på, at på et hvis tidspunkt om natten, så når man hen i søvnen at den bliver dybere. Når man kommer til at sove helt dybt, så er der nogle processor, som går i gang, der er særligt gode ved kroppen. Ofte så føler man, at man har sovet tungt og godt, når man har været i den helt dybe søvn, og derfor hænger disse to dele sammen.

Formå at sove ’godt’ med de rette puder, fordi du sover bedre, når du ligger godt

Med de rette puder kommer du til at ligge perfekt, og hermed er der langt større sandsynlighed for at du kommer til at sove som du skal. Find de rette puder til dig og familien.

Klik videre hér for at læse mere om, hvad der gør noget til nogle særligt gode puder – og find her også et stort udvalg at puder til dig og familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.