Sommerdyner bevarer kroppens naturlige temperatur

Sov om sommeren i stedet for at svede i otte timer (foto pudeland.dk)
Sov om sommeren i stedet for at svede i otte timer (foto pudeland.dk)

Sommerdyner er dyner, der forlænger livet og gør det værd at leve. Der er i hvert fald noget meget foryngende over sommerdyner og deres mange funkitoner. I hvert fald kan det henføres til den behagelige fornemmelse, som man får, når man lægger sig under dynen en tosset, varm torsdag aften. Varmen føles knap så kvæende og irriterende, når man lægger sig under en sommerdyne. Det er nok også derfor, at det er en god ide at have netop dette som vane. Det kan i hvert fald bevises, at søvnkvaliteten føles noget bedre, når man lægger sig under en af de mange sommerdyner.

En sikker hvile

Sommeren natlige drømme er meget mere end blot tidspunkter, hvor man bukker sig for kroppens pres og faser ud. Det er ligeså meget en aktiv tid, hvor alt der foregår, det egentlig foregår inde i hovedet på den sovende. Derfor bør forholdene også være meget bedre, end hvad de ofte lader til at være. En træt og svedende krop har ikke godt af at lægge under flere lags af trykkende og varme puder samt dyner. Tværtimod er der komfort og frihed at hente ved at investere i fornuftigt og givende i den forbindelse, som der nu engang skænkes ved den investering af sommerdyner.

Meget mere end så meget andet

Sommerdyner er nemlig dyner, der ikke bare er for sjov. Sommerdyner kommer til at føles som fjerlette skyer, der langsomt, nærmest roligt og vuggende, bevæger henimod de bredder, som blandt mange folkeslag er blevet kaldt for søvnens bredder. Det giver mening at tiltale søvnen sådan. For den ser ikke ud af meget fra afstand, men kun den, der har sovet trygt under en af de mange sommerdyner i sommerheden ved, at dynerne, de holder hele sæsonen ud.

Læs meget mere om sommerdyner her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.