Den gode hovedpude er vejen til den gode søvn

Sov med en stor blød pude (foto dunlopillo.dk)
Sov med en stor blød pude (foto: dunlopillo.dk)

Et vigtigt skridt på vejen til den gode søvn, er at du skal have en god og ordentlig pude, der giver dit hoved mulighed for at kunne hvile trygt og godt, når kroppen skal sove. En hovedpude har forskellige niveauer af ”blødhed”, så at sige. Det vil sige, ikke alle puder er lige bløde, da ikke alle puder er stoppet ud med det samme fyld. Eksempelvis er der hovedpuder, der har små, fine og lækre dun som fyld, men disse tåler ikke så hård vask. Til gengæld, så kan puder med fyld af vat bedre klare en tur i vaskemaskinen i ny og næ, så hvis du eksempelvis er én af dem, der hurtigt får det ret varmt, når du sover, så er det måske bedre for dig, med denne type hovedpude.

 

Sov bedst med den rette hovedpude

Det kan også være, at du lider af meget ondt i nakken og måske også hovedet. En årsag til dette, kan blandt andet være, hvis man sover forkert om natten, og det kan være, at en ny hovedpude kan rette op på dette. Der findes nemlig puder, der netop er designet efter anatomiske forhold, så hovedpuden har en rigtig god karakter, og så den netop passer sig til det hoved, der ligger på den, så den giver den mest optimale støtte til både hoved og nakke, man har behov for, når man sover. Hovedpuder findes naturligvis også i flere forskellige størrelser, så vores børn også kan komme til at sove bedst, med en hovedpude, der passer til dem. En for stor hovedpude kan nemlig både fylde for meget i barnets seng, og det skal jo heller ikke være sådan, at barnet bliver overfaldet af sin hovedpude under den søde søvn.

 

Hav hovedpuden med på farten

Hvis du er en flittig rejsende ude på mange nye eventyr, kan det også være dejligt at have sin egen hovedpude med sig. Så er det heldigt, at der også laves praktiske rejsehovedpuder, så du kan have i hvert fald én af brikkerne til den gode søvn med dig overalt.

 

Find nogle lækre hovedpuder her

 

Se også:

Der er mange grunde til, at dobbeltdyner er bedre end almindelige

Køb seng der sikrer en god nats søvn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.