Med en elevationsseng kan du få den rigtige liggeposition

Elevationssenge (foto: sengespecialisten.dk)
Smarte elevationssenge

Når danskerne skal ud og kigge efter ny seng, så er der mange forskellige typer at vælge mellem. Samtidig er der mange forskellige kvaliteter og prisniveauer, som man også skal tage stilling til.

Teknisk vidunder til soveværelset

En af de populære sengetyper er elevationssenge. De er i de seneste år vokset fra at være et nicheprodukt til at være en mulighed på flere forskellige prisniveauer.

Idéen bag en elevationsseng er, at madrassen, ligesom i en almindelig seng, ligger ovenpå en lamelbund. Forskellen ligger i, at lamelbunden er opdelt i flere dele. En del til hovedenden, en del til ryggen, en del til benene og en del til fodenden.

På hver af disse dele er der så monteret en elmotor, som kan løfte og sænke hver del individuelt. Dermed er der mulighed for at løfte og sænke netop den del af sengen, som brugeren ønsker. Det kan for eksempel være at vedkommende, der ligger i sengen ønsker at sove med fødderne løftet en smule op i forhold til resten af kroppen, eller måske har brugeren lyst til at få løftet hovedet op for at kunne sidde oppe i sengen.

De forskellige elmotorer styres af en fjernbetjening, som brugeren kan betjene, mens vedkommende ligger i sengen.

 Elevationssenge er blevet billigere og bedre

Tidligere var det kun hospitaler, som havde senge, der kunne tilpasses på den måde, da de var dyre at producere, men i dag har teknologien udviklet sig, så man kan lave en mindre elmotor i en bedre kvalitet til en mindre pris. Derfor er det i dag muligt at finde elevationssenge i alle prisklasser.

Samtidig er det ikke længere kun en seng forbeholdt syge, men i dag er det et spørgsmål om komfort.

Nogle elevationssenge har forskellige egenskaber. Nogle gange er der kun to motorer, som kan løfte og sænke to dele af sengen, mens andre senge har flere. Dermed er det muligt at finde en seng, som passer til netop dit behov og budget.

Klik her og se mere om elevationsseng

 

Læs også

Drøm de bedste drømme med en topkomfortabel ny madras.

Find en elevationsseng på tilbud nær dig nu og spar penge!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.