Kom gennem drømmeland med hensigtsmæssige senge

Køb seng (foto: dunlopillo.dk)
Køb seng der passer til dig (foto: dunlopillo.dk)

Vi bruger rigtig mange timer i løbet af vores liv i vores senge. Det gør vi fordi, at vi sover om natten i dem. Det gør vi hver eneste nat. Vi sover om natten fordi, at vi skal bruge ny energi til den kommende dag. Men ikke nok med det, så er det også når vi sover, at vores kroppe restituerer. Når vores kroppe samt sind restituerer, gennemgår både krop og sind en biologisk proces.

 

Find senge som passer til dine personlige behov

Det er denne biologiske proces, som vi kalder for restitution og denne proces er absolut livsnødvendig for os. Men selvom at vi skal sove hver eneste nat, er der stadigvæk mange som har svært ved at sove ordentligt. Dette kan der naturligvis være flere årsager til. Men hvis vi har svært ved, at falde i søvn om natten og sove ordentligt, kan vi eventuelt starte med, at skabe nogle gode rammer for vores nattesøvn. Det kan vi eksempelvis gøre ved, at finde nogle hensigtsmæssige senge, som vi ligger komfortabelt i. Når vi skal finde de mest hensigtsmæssige senge, skal vi naturligvis finde nogle, som imødekommer vores personlige behov. Det vil sige, at vi skal finde den seng, som vi hver især ligger mest komfortabelt i om natten.

 

God hvile leder til mere energi

Hvis du eksempelvis nyder at ligge på en hård seng, grundet en dårlig ryg, skal du naturligvis lede efter en seng, som har en madras der kan imødekomme dette. Modsat er det hvis du nyder, at sove på en blød madras. Her skal du naturligvis finde en seng, som kan have en blød madras i sig. Hvis du hertil også lider af eksempelvis rastløse ben om natten, kan det være at du skal have en seng, som kan hæves i fodenden. Sådan at dine ben kommer lidt op ad. Hertil kan det være, at du skal finde en såkaldt elevationsseng, som kan hæve samt sænke fodenden. Som en konklusion skal vi finde den seng, som bedst muligt imødekommer vores personlige behov og som på den måde får os bedst muligt gennem drømmeland.

 

Se et stort udvalg af senge her: www.dunlopillo.dk

 

Alle hjem kan have brug for en lækker og behagelig pude

En seng forbinder os roligt med tiden for os selv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.